Hitta din träningsform

Det gäller att hitta den träningsform som du tycker om och som du får ut något av. Det är inte alltid det går lätt att träna men om man har hittat någon form som man trivs med så kan det vara enklare att överkomma det lilla jobbiga. Till en början så är det alltid tufft. Tills man fått igång konditionen och det går lättare.

Kanske cykling är det som kan passa dig. Det finns idag prisvärda motionscyklar som du kan köpa hem och börja träna på. Som med det mesta i träningsväg så gäller det att inte gå ut för hårt till en början. Om du vill testa om detta är något för dig så kan du fråga om du kan få testa på ett gym. Det kanske går att betala för enstaka träningstillfällen till en början.

Hos de flesta gym så finns det träningscyklar uppställa på rad. Du hittar även andra maskiner som gör att du kan få en mer varierad träning som är bra för dig. Gör upp en träningsplan som passar dig. Växla mellan träning och vila. Vilan gör att din träning får en bra effekt. Det är inte bra att träna för mycket utan det ska vara i lagom doser som man pressar sin kropp.