Hur väljer du att träna?

Alla är vi olika och alla har vi olika förutsättningar då det kommer till träning. Hur väljer du att träna? Ja, beroende på vilka förutsättningar du har så gäller det att välja den träningsform som passar dig bäst. Du kanske har dåliga knän och då går ju löpning bort.

Du kan prova träningscykel som är en skonsam träningsform för den med dåliga knän. Det bästa är att köpa hem en träningscykel då kan du hoppa upp och cykla när du helst har lust. I andra fall så finns det cyklar på de flesta gym som du kan använda dig av. Simning är också en skonsam träning för dig med dåliga knän och kanske även ömmande höfter. Dock så ska man ha ett badhus i närheten och så måste man passa de öppettider som bassängen har.

Det kanske är bara under vissa tider som bassängen är öppen för motionssim och det kan vara relativt fullt dessa tider. Det viktigaste av allt är att du på något sätt rör dig. Promenader ska inte alls underskattas utan ta dessa i din takt och när du känner att du orkar så kan du trycka på lite extra så pulsen ökar. Ett minimum på tre timmar i vecka rekommenderas att vi rör på oss på något sätt-